Ook de Alphacursus ontkomt niet aan de coronamaatregelen die vorige week zijn afgekondigd. De gezamenlijke maaltijd moeten we helaas laten schieten en de, verkorte, avonden worden verplaatst naar de St. Petrus’ bandenkerk. Thomas Quartier probeert op 18 november een antwoord te geven op de vraag: Hoe leidt God ons? Meer over deze avond lees je hier. Op donderdag 25 november in Mgr. Herman Woorts onze gast. Aan de hand van de vraag ‘Hoe vertellen we het anderen’ gaat hij met ons in gesprek.

11 november Hoe kan ik het goede doen? Gastspreker Harrie van Dijk, vrijwilliger bij o.a. Voedselbank en Wereldwinkel.
18 november Hoe leidt God ons? Gastspreker broeder Thomas Quartier.
25 november Hoe vertellen we het anderen? Gastspreker Mgr. Herman Woorts.
02 december Geneest God ook vandaag nog? Filmavond.
09 december Wat is de kerk? Hoe nu verder? Gastspreker diaken Rini Bouwman.

Plaats: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur.

Aanmelden: is nog steeds mogelijk bij Marian van der Laan, marianvanderlaan1951@gmail.com of 06-54902728.