In het ‘weekend van de Geest’, 23/24 april, vertelt priester Jim Schilder wie de Heilige Geest is, wat hij doet en hoe je er vervuld van kan worden. Pastoraal werker Nelleke Spiljard gaat op 28 april in op de vraag hoe God ons leidt.

Na de gezamenlijke maaltijd, hét moment om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen, gaan we aan de hand van het thema en met de input van de spreker met elkaar in gesprek.

De Alphacursus bestaat uit tien bijeenkomsten en een Alphaweekend. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op donderdagavond plaats van 18.00-21.00 uur in het parochiecentrum van St. Petrus’ banden, Rijsenburgselaan 4,  Driebergen.

Het programma

DATUM ONDERWERP GASTSPREKER
23/24 april Weekend van de Heilige Geest

• Wie is de Heilige Geest?
  • Wat doet de Heilige Geest?
  • Hoe kan ik vervuld worden
    van de Heilige Geest?
Jim Schilder, priester

Nadere informatie over het weekend van de Geest
wordt later bekend gemaakt.

28 april Hoe leidt God ons? Nelleke Spiljard, pastoraal werker
5 mei Hoe vertellen we het anderen? Gijs van den Brink, theoloog
12 mei Wat is de kerk? Hoe nu verder?  Rini Bowman, diaken
19 mei Geneest God ook vandaag nog? Marian van der Laan

Tijd: 18.00 – 21.00 uur.

Meer informatie en aanmelden: Marian van der Laan, 06- 54902728 of Annemarie Damen, 06- 12891915. Mailen kan ook: alphacursuspetrusbanden@gmail.com

Graag tot ziens bij Alpha!
Team Alpha