U bent in 2022 weer welkom als bedevaartganger bij Maria van Renkum: in de kerk van OL Vrouw ten Hemelopneming, door het
publiek uitverkoren als meest gastvrije kerk van Oost-Nederland. Het beeld van Maria van Renkum, dat al bestond in het jaar 1380, nodigt
u uit voor een bezoek of bedevaart. De gastvrije kerk, deel van de parochie zalige Titus Brandsma, organiseert in 2022 vijf bedevaarten.
Wilt u liever met een groep komen op een andere datum, dan kan dat ook. Het bedevaartsoord Maria van Renkum regelt het gehele
programma in overleg met u.
De kerk van Maria van Renkum, aan de Dorpsstraat 1, en het ernaast gelegen Mariapark zijn elke dag van 9.00-16.00 uur geopend. U vindt er de rust voor uw gebed en meditatie.

Data bedevaarten
Zondag 24 april: Bloesembedevaart
Dinsdag 31 mei: Mariabedevaart, speciaal voor zieken en senioren
Zondag 19 juni: Sacramentsdag
Maandag 15 augustus: Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming
Zondag 23 oktober: Gelderse Bedevaart

Informatie en aanmelding
Op www.mariavanrenkum.nl en op www.titusb.nl vindt u nadere informatie en de mogelijkheid om u aan te melden. Of neem contact op met Leny Lotgerink, 06-53 16 01 95, l.lotgerink@outlook.com.
Dat kunt u doen voor één of meer van de vijf genoemde bedevaarten. Vult u de Opgave voor een bedevaart bij Maria van Renkum in. Meldt u of u bijvoorbeeld een stoel met leuning of een plaats voor een rolstoel nodig heeft.
U kunt ook een aparte ontvangst van uw groep, bijvoorbeeld uw parochie of vereniging, aanvragen. Doet u dat via Aanvraag voor een groepsbedevaart bij Maria van Renkum.

Download hieronder de informatiefolder en het aanmeldingsformulier.

Download Bedevaartfolder Maria van Renkum Download opgaveformulier bedevaart Maria van Renkum