Van 10 t/m 20 september 2023 gaan we tien dagen op bedevaart naar Portugal. Wil je meer weten over deze reis, kom dan naar de voorlichtingsavond waar de reis inhoudelijk zal worden doorgenomen en er gelegenheid is tot het stellen van vragen. Datum: woensdag 29 maart 2023. Plaats: parochiecentrum De Kom, Hamersveldseweg 51 (rechts naast de St. Jozefkerk) in Leusden. Aanvang: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

We reizen per vliegtuig naar Lissabon en rijden met een luxe touringcar via Fatima, bekend om de ‘verschijningen van Fatima’ richting het noorden, waar we de plaatsen Coimbra, Port en Brage gaan bezoeken. Tussendoor zijn wandelingen gepland (ca. 8 km.) en we lopen ook het laatste stukje van de Camino de Santiago. Onze reis eindigt in Santiago de Compostela. De avond daarvoor maken we de¬†indrukwekkende hoogmis mee en we hopen dat er bij deze viering ook flink gezwaaid wordt met het beroemde wierookvat. In de ochtend voor ons vertrek hebben we nog tijd om de stad Santiago te bezoeken.

Enthousiast geworden en wilt u niet wachten tot 29 maart, meldt u zich dan alvast aan, want VOL = VOL  (we hebben al veel aanmeldingen binnen). Wij begrijpen dat u eerst de presentatie wilt bijwonen alvorens u officieel aan te melden maar wij zouden het erg jammer vinden als wij u moeten teleurstellen op 29 maart. Wij kunnen maximaal 30 personen meenemen. Aanmelden via mclschouten@icloud.com of per telefoon 06.41885727 .

De reisorganisatie waar we deze reis hebben ondergebracht is nog in onderhandeling over de prijs met de partners in Portugal. Zodra de prijs bekend is, zal dit gecommuniceerd worden.

Hartelijke groetjes, mede namens Fred Kok en Mirjam Schouten, en graag tot ziens bij de presentatie op 29 maart 2023.

Willie van Kooij
Sint Lucasreizen
willievankooij@gmail.com

06- 21410286