U vraagt zich misschien af: waarom een benefietmiddag? Het aantal parochianen loopt terug, de parochie ontvangt minder inkomsten. Ondanks het feit dat er zorgvuldig met de financiën wordt omgegaan en er geen onnodig geld wordt uitgegeven, ontstaat er helaas toch achterstallig onderhoud. Onze koster Ron van der Horst heeft de noodklok geluid en wij als Josephclub willen graag met alle parochianen geld inzamelen om de grootste nood te lenigen. Er is behoefte aan:
• Een nieuwe versterker voor de muziekinstallatie en vervanging van de revers-microfoon en headset, welke bij uitvaarten worden gebruikt.
• Een nieuw bedieningspaneel voor de lichtinstallatie.
• Onderhoud van het liturgisch vaatwerk; het zilver verschraalt en het koper wordt zichtbaar.
• Vervangen van 6 lampen in de kerk, hiervoor is een hoogwerker nodig.
• De kerstgroep, bijna honderd jaar oud en zeer waardevol, is aan een flinke opknapbeurt toe. Een deskundig restaurateur zal de historische waarde ervan weten te behouden.
• De rok van de baar, waarop de overledene ligt opgebaard, is aan vervanging toe.
Het zijn niet de kostbaarste zaken, maar het is wel nodig om waardige vieringen te waarborgen.

Wat gaan we doen tijdens de benefietmiddag
• Er zijn optredens door zowel landelijke als plaatselijke artiesten die veelal iets met onze parochie gemeen hebben:
 Louise Janssen met het Emmauskoor
 Melissa Zijsling, bekend van the Voice Kids
 Shantykoor Nootdweer Zeist
 Blauwe Maandag,, koor uit Zeist
 Tineke Schouten, zij zal een aantal prachtige liedjes ten gehore brengen
 Carmen Nighting van Sillyous productions, verrassende act…

• Er is een loterij, veel prijzen zijn gedoneerd door de lokale Zeister ondernemers

Een kaartje voor deze unieke middag kost 10 euro, dit is inclusief een drankje en hapje na afloop.
De loten voor de loterij kosten 2 euro per stuk.
Kaartjes en loten zijn vanaf zondag 3 december na elke viering te koop bij de koffiedames achterin de kerk en bij het parochiesecretariaat (ma t/m vrij van 8.30-12.00, 030-6922113).

Tot ziens op zondag 28 januari!

Tijd: 14.00 uur.

Josephclub Zeist,
in samenwerking met Locatieraad, Pastoraatsgroep & Koffiewerkgroep.