Zoals in de vorige nieuwsbrief al stond vermeld zijn we van plan om 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, iedere kerkbezoeker een katoenen zakje mee te geven. Deze zakjes kun je gebruiken om bij het winkelen groente en fruit, of andere losse droge waren, in te doen. Deze zakjes zijn eindeloos herbruikbaar. In Zeist gaan we op 15 september, vanaf 10.00 uur, aan de slag om ze samen te maken. In Driebergen gaan we dit doen op dinsdag 21 september, vanaf 10.00 uur in de Petrus- en Pauluszaal. De zaal is de hele dag gereserveerd om als naaiatelier te dienen! Doet u een paar uurtjes mee?

U hoeft niet te kunnen naaien. Knippers en spelders zijn ook nodig. Het is wel handig als iedereen een schaar en spelden meeneemt en voor wie kan een naaimachine met  eventueel een verlengsnoer.

Kunt u niet meedoen, maar heeft u nog wel lapjes of koord, dan kunt u dat afleveren op het parochiecentrum. En wilt u liever thuis aan de slag, ook dat kan. Voor de maat van de zakjes houden we ongeveer 28 x 30 cm aan (b x h), met een tunneltje en een koordje.

Voor Driebergen, 21 september,  kunt u zich opgeven bij Marjolein Tiemens, m.tiemens@planet.nl of 06 2077 4093.