Op Catharinadag, afgelopen 22 november werd Joop Strooper na de viering nog even naar voren gehaald. Joop die al vele jaren als vrijwilliger actief is op allerlei gebied, is dit jaar gestopt met het verzorgen van vieringen in het weekend vanuit de werkgroep Weekendliturgie. Na al die jaren (zeker 20!) kan hij gelukkig het stokje overdragen aan een nieuw aangevulde werkgroep voor de weekendliturgie.

Vanuit de locatieraad en alle parochianen werd Joop heel hartelijk bedankt voor de vele mooie vieringen die hij de afgelopen jaren heeft verzorgd, uiteraard vergezeld met een mooie bos bloemen.

Omdat op Catharinadag alle vrijwilligers normaal in het zonnetje worden gezet, heeft de locatieraad bij de vrijwilligers thuis een kleine attentie afgegeven.


Toch een beetje feest

En nog meer nieuws over Catharinadag. Een groot feest was natuurlijk niet mogelijk. Maar gelukkig hadden we wel prachtige muzikale aankleding: Anniek en Jasmijn hebben gezongen, ondersteund door Fred en virtuoos begeleid door Bram.

Anniek en Jasmijn hebben in september een keer meegezongen met een gregoriaans programma, op voorwaarde dat ze daarna een keer wat meer eigentijdse en eigen gekozen liederen konden zingen. En daar mochten we op Catharinadag van genieten. Top! Dat mogen ze best nog een keer doen!