Goed nieuws, vanaf Eerste Paasdag worden er weer vieringen gehouden in de Catharinakerk. Wel met de bekende beperkingen als maximaal 30 kerkgangers, geen samenzang en een mondkapje op bij binnenkomsten en verlaten van de kerk. Ook is er nog geen koffiedrinken na afloop.

We gaan dus van code Rood naar code Geel. De mededeling die op de deur van de kerk hangt is dan ook aangepast:

Zie de website Vieringen – R.K. Parochie Sint Maarten voor een actueel overzicht van de vieringen

Reserveren
Voor de vieringen dient u nu ook weer te reserveren. Van maandag t/m donderdag, voorafgaand aan de weekendviering kunt u zich via een e-mail aanmelden bij: vieringcatharinakerk@gmail.com en op de woensdagochtend kunt u bellen naar telefoonnummer 033-2863343.
Op de vrijdagavond voorafgaand aan de viering krijgt u een bevestiging of u in dat weekend aan de kerkviering kunt deelnemen.

Wij hopen u binnenkort weer te begroeten,

De locatieraad H. Catharinakerk