Het moge duidelijk zijn dat door het beperkte bezoek aan onze vieringen ook de kerk-bijdragen aanzienlijk zijn afgenomen.
Tijdens de vieringen kunnen wij ook niet meer langs komen met onze collecte-mandjes, één voor onze eigen kerk en één voor een nader genoemd goed doel. Daarom staan er nu achter de kerk, bij de uitgang, mandjes waarin u uw bijdrage kunt leveren.
De extra collecte deze zondag is traditioneel in deze vastentijd voor de Vastenaktie.

Mocht u niet kunnen komen dan kunt u ook hier uw bijdrage leveren: pak uw telefoon of tablet en scan de QR-code hiernaast en vul een bedrag in. Zo gemakkelijk hebben wij het voor u gemaakt!
Wij zijn u zeer dankbaar voor uw bijdrage: we hebben het hard nodig.Indien u wilt kunt u ook uw bijdrage nog overmaken;
NL 74 INGB 0000 2489 48 t.n.v. Parochie St.Maarten – Geloofsgemeenschap Emmaus.