Het Quatriola ensemble bestaat uit een groep van vier Italiaanse musici. Met hun fluit, klarinet, hobo en fagot voeren ze een groot repertoire uit van muziek voor houtblazers, variërend van Mozart, Brahms of Beethoven tot moderne componisten. Het repertoire is vol van variatie in stijl en instellingen. Bij sommige nummers wordt het publiek gevraagd actief mee te doen. Door dit samenspel wordt de muziek rijker en leuker, voor iedereen! Echt uniek dus. Zie ook http://quatriolaensemble.com/

Op zondag 16 februari treedt het ensemble op in de kerk van Sint Petrus’ banden. Het programma staat in het teken van Valentijn en is geschikt voor iedereen die van mooie melodische live muziek houdt. Ook een mooi cadeau om samen te bezoeken en je partner, vriend of vriendin te verrassen op een zondagmiddag.
De aanvangstijd is 14:00 uur, het concert duurt ongeveer een uur. Na afloop is er koffie/thee met koek, welke in de prijs is inbegrepen.
Kaarten zijn te koop a € 7,50, Via de winkeliers kan men sparen voor 2.50 euro korting met een stempelkaart die komende week in de winkels ligt. Kaartverkoop bij:
The Look, Traay 108, Kapsalon Rob, Winkelcentrum De Sluis 31, Pets Place, Hoofdstraat 103 en Schoenenwinkel Jansen, Traay 17. Of via Jose Keijzer,  jcekeijzer@gmail.com  of bel 06-37616056