De zondag voor Palmzondag worden de bestellingen van het winkeltje van de vastenactie altijd meegegeven aan de parochianen na afloop van de viering. Maar dit jaar verliep de vastenactie anders dan anders. Alhoewel niet heel veel anders. We hebben het winkeltje gewoon digitaal gedaan zodat er toch besteld kon worden. En dat is ook gedaan, meer dan we verwacht hadden. Dank daarvoor.

Afgelopen zaterdag zijn alle violen opgehaald bij onze vaste violenman en werden de appels gebracht naar de kerk. Er was een lekker zonnetje en voor de kerk werden de bestellingen in orde gemaakt. We hadden dit jaar naast de violen en appels ook potjes zelfgemaakte jam en handgemaakte bitterballen die besteld waren.
Na het sorteren en samenstellen van de bestellingen werden er drie auto’s volgeladen voor Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude. Als we de achterklep open hadden laten staan konden we zo meerijden in een bloemencorso. Je auto gaat door al die violen ook lekker ruiken.

Het was een geslaagd digitaal winkeltje dit jaar. Iedereen bedankt voor de bestellingen. Maar volgend jaar hopen we wel weer gewoon met het winkeltje in de hal van de kerk te staan.

De werkgroep Vastenactie