Palmpasen – zondag 5 april : Optocht met palmpaasstok en de bijzondere verhalen van deze week
Op zondagochtend 5 april, een week voor Pasen, kunnen kinderen in het parochiecentrum achter de kerk een broodhaantje krijgen voor op de zelfgemaakte palmpaasstok en lopen we samen naar de begraafplaats aan de Drieklinken, waar de viering begint. In processie lopen we zingend terug naar de kerk aan het Kerkplein.
Vanaf 9 uur in het Parochiecentrum, Rijsenburgselaan 4 in Driebergen (achter de kerk)

Palmpaasstok maken – zaterdag 4 april
Palmpasen is natuurlijk niet compleet zonder palmpaasstok. Daarom ben je de zaterdag ervoor vanaf 16.00 uur van harte welkom in het parochiecentrum om een palmpaasstok te versieren. Neem zelf een houten kruis mee dan zorgen wij voor versiering.
Vanaf 16 uur in het Parochiecentrum, Rijsenburgselaan 4 in Driebergen (achter de kerk)