Ongetwijfeld heeft u kennis genomen van de vele berichten van de overheid en andere organisaties over de maatregelen ter beperking van de verspreiding van het coronavirus. Ook de berichten van de R.K.-bisschoppen en van pastoor Harrold Zemann over het annuleren van alle vieringen en bijeenkomsten zult u hebben vernomen.

Het coronavirus is volop in het nieuws en op vele manieren raakt het ons allemaal, dus ook al onze geloofsgemeenschappen. Het pastoraal team doet er alles aan wat maar enigszins mogelijk is om u digitaal te bereiken met (gebeds)vieringen via de social media. Door al deze maatregelen kan het collectemandje niet meer rondgaan, in ieder geval niet zolang al onze kerken gesloten zullen zijn.

U kunt uw parochie helpen om deze uitzonderlijke periode door te komen door uw digitale collecte bijdrage over te maken naar de R.K. Parochie Sint Maarten NL52 ABNA 0630 5073 84 o.v.v. de naam van uw geloofsgemeenschap.

Hartelijk dank daarvoor.

Gerard Hoogervorst, penningmeester