U kunt tegenwoordig uw bijdrage aan de kerk ook anoniem schenken via uw smartphone of tablet. Hiervoor hangt er in de kerk een grote QR-code. Als u hiervan een foto maakt via uw toestel wordt u automatisch doorverbonden met een Givt-app(locatie) waarmee u uw bijdrage kunt invullen.
Wij zullen de QR-code ook tijdens de online vieringen laten zien.

Al uw bijdragen worden uitsluitend  in uw eigen app bijgehouden. Hierdoor heeft u een goed overzicht welk eventueel ook bruikbaar is voor uw belastingaftrek.
De kerk kan niet zien wie deze bijdrage heeft gedaan.

Belangrijk is wel om (thuis) via deze QR-code automatisch een app te installeren waarin uw gegevens worden verwerkt.

Installatie van de app(locatie):
Maak met uw toestel een foto van deze QR-code.
Dan verschijnt er boven in het beeld de tekst “QR-code voor Givt – Open met Givt”.
Toets of klik hierop en u kunt uw app installeren.

Mocht u hulp nodig hebben: vrijdag 3 december tussen 10.00 en 12.00 uur is er in ons parochiecentrum het iPadcafé
en zijn er mede parochianen die u bij het installeren en gebruiken van de app kunnen assisteren.Wij hopen van harte dat u van deze mogelijkheid gebruik gaat maken