Ook in Zeist gaan we aan de slag met het maken van duurzame boodschappenzakjes. Op woensdag 15 september is het parochiecentrum vanaf 10.00 geopend.
Graag aanmelden bij het secretariaat, Raquel Greeven, 030-6922113. Mocht u niet zelf met de naaimachine naar het parochiecentrum kunnen komen, dan kunt u worden opgehaald door Jacqueline Bouma. Ook hiervoor kan je bij het secretariaat terecht.
Je hoeft niet te kunnen naaien, knippers en spelders zijn ook nodig. Het is wel handig als iedereen een schaar en spelden meeneemt en voor wie kan een naaimachine met eventueel een verlengsnoer.

Kan je niet meedoen, maar heb je nog wel oude lakens, tafelkleden en andere bruikbare stofjes en/of koord, dan kan je die afgeven op het parochiecentrum, Rozenstraat 20, Zeist.
Voor wie liever thuis aan de slag wil: voor de maat van de zakjes houden we ongeveer 28×30 cm aan (breedte x hoogte), met een tunneltje en een koordje.
Meer informatie lees je hier op onze website.