Geloof en economie hebben veel met elkaar te maken. De profeten, de apostel Paulus en Jezus zeggen dat ons geloof en ons dagelijks economisch handelen beide afhangen van één en dezelfde vraag: ‘Waar vertrouw je op?’ Tijdens deze bijeenkomst bespreken we waarom de vertrouwensvraag zo belangrijk is en leren we die te herkennen in de concrete, alledaagse handelingen. Paul Schenderling is econoom en adviseur sociale vraagstukken bij organisatieadviesbureau Berenschot en medeauteur van het boek ‘Hoe handel ik eerlijk’. Samen met hem ontdekken we hoe ons antwoord op deze vraag van invloed is op onze relatie met God en onze andere relaties. Ook komt aan bod hoe we elkaar als (kerk)gemeenschap kunnen helpen om ons dagelijks handelen in overeenstemming te brengen met een hernieuwd vertrouwen op God.

Datum: maandag 29 november 2021

Tijd: 20.00 uur

Plaats: Locatie Koningshof, Kerkplein 1 en via livestream

Entree: Vrijwillige bijdrage (richtlijn € 6)