Alle gezinnen met kinderen, communicanten, Kisi-Club, Josephclub, Alpha-team, ouders, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes, jong en oud, van harte welkom op de familiedag, op 26 september in Driebergen.

Wij denken een fantastische middag te hebben samengesteld. We beginnen om 14.00 uur met een eucharistieviering, met pastoor Harrold Zemann als voorganger, met erna koffie en thee met wat lekkers.

Boswachter Peter Reinders (tevens vicevoorzitter van onze parochie) start om 15.30 een natuurwandeling, voor de ouders en iedereen die wil meewandelen, met af en toe een bijzondere stop. Tegelijk start voor de kinderen het Kisi-Club kinderprogramma. Verder is er een imker aanwezig die alles gaat vertellen over haar bijenvolk. Voor de kleintjes staat er een springkussen. Om circa 16.30 uur volgt een optreden van onze Josephclub-band.

Het belooft een gezellige middag te worden, met een drankje, hapje, livemuziek: dat is genieten, nu dit alles weer mag. Pastoor Harrold Zemann en pastoraal werker Nelleke Spiljard kijken ernaar uit iedereen te ontmoeten: jullie komen toch ook?

Aanmelden kan bij Marian van der Laan, marianvanderlaan1951@gmail.com of 06-54902728.

Foto: Spel tijdens de Sint Maarten Familiedag van twee jaar geleden.