Enquête i.v.m. toekomst van onze parochie

Wilt u mee werken aan het onderzoek naar de toekomst van onze parochie? U helpt ons door deze enquête in te vullen en zoveel mogelijk familie, vrienden en bekenden te vragen dit ook te doen. Het mogen mensen zijn die binnen en buiten de parochie staan. Invullen kan tot uiterlijk 11 april 2021.

Het bestuur van de Sint Maarten Parochie heeft Berenschot gevraagd te helpen bij het ontwikkelen van een heldere strategie voor de komende jaren. Met dit onderzoek moet een bijdrage geleverd worden aan het toekomstbestendig maken van de Sint Maarten Parochie. Deze enquête maakt hier onderdeel van uit. We zijn benieuwd naar uw gedachten en visie over geloof en spiritualiteit in het algemeen, wat voor u beweegredenen zijn om wel of niet naar de kerk te gaan en hoe u de toekomst van de kerk / het geloof / spiritualiteit voor u ziet. Hierbij zijn we geïnteresseerd in uw oordelen in het algemeen en niet specifiek tijdens de coronacrisis. De vragen hebben betrekking op:

·       Uw kijk op geloof / spiritualiteit
·       Indien van toepassing, uw visie over de huidige stand van zaken bij de Sint Maarten Parochie of andere kerk
·       Indien van toepassing, uw visie over de toekomst van de Sint Maarten Parochie of andere kerk

Aan het eind van elk onderdeel is ruimte voor extra toelichting.

Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. Invullen kan tot uiterlijk 11 april 2021.

De opbrengsten van deze enquête worden geaggregeerd; informatie in de eindrapportage zal niet herleidbaar zijn tot personen of organisaties.

Klik op deze link om naar de enquête te gaan: https://berenschot.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6KEkMzqyFFaU342
of scan onderstaande QR-code:
2021-04-08T17:47:24+02:0010 maart, 2021|Oude berichten, Uitgelicht nieuws|
Ga naar de bovenkant