Dit evenement is voorbij.

Fars woont onder de grond. Daar is het donker en klein en muf. Het eten is er verschrikkelijk smerig. Fars wordt er steeds chagrijniger van.
Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Met het lekkerste eten. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan naar die mooie plek.
Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grubbels en gronders en door gangen, holletjes en tunnels. Het avontuur tegemoet. Zal hij die mooie plek ooit vinden?
Een nieuw sprookje. Voor kijkers van 4 tot 100 jaar en ouder.

Datum: zondag 25 september 2022

Plaats: Maartenskerk, Kerkplein 1, Doorn

Tijd: Het voorprogramma begint om 15.00 uur met leuke activiteiten voor de kinderen. De voorstelling begint om 16.00 uur.

Entree: kaartjes kunnen bij de deur worden gekocht. Kinderen € 3,50 en volwassenen € 7,50.

Deze voorstelling wordt gespeeld door Over Schapen Enzo, muziektheater (www.overschapenenzo.nl), naar het boek van Anneke Doest. De organisatie is in handen van de Ontmoetingskapel Maarn en de Maartenskerkgemeente Doorn.

Deel dit bericht via Social Media!