Laden Evenementen

Tijdens de eerste bijeenkomst kijken naar de speelfilm The Shack (2017), tijdens de tweede bijeenkomst willen we meer specifiek over de eigen ervaringen spreken.

In de film The Shack, die een onconventioneel beeld van God schetst, worden diepe (existentiële/religieuze) waarheden verbeeld. Daardoor kunnen mensen (diep) geraakt worden waardoor ook gemakkelijker een gesprek op gang kan komen. Dr. Amber de Rooij (psycholoog) die een doctoraalscriptie geschreven heeft over bewustzijnsverandering na een bijna-doodervaring zal de film inleiden en na de film het gesprek daarover leiden. Op deze manier willen we graag samen spreken over het hiernamaals.

Het verhaal van de film The Shack: Mack Philips raakt na een familietragedie in een stevige depressie, waardoor zijn diepste overtuigingen aan het wankelen worden gebracht. Tijdens zijn geloofscrisis ontvangt hij een geheimzinnige brief waarin hem gevraagd wordt naar een verlaten hut in Oregon te gaan. Mack twijfelt maar reist toch naar de hut. Daar ontmoet hij een raadselachtig trio dat wordt geleid door een vrouw die “Papa” heet. Max ontdekt belangrijke waarheden waardoor hij uiteindelijk anders tegen zijn tragedie aankijkt, hetgeen zijn leven voorgoed zal veranderen.

De 2 bijeenkomsten  sluiten op elkaar aan maar kunnen ook los van elkaar bezocht worden.

Datum: maandag 6 februari en 13 februari 2023

Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Locatie: Koningshof, Kerkplein 1, Doorn

Entree: € 6,-

Begeleiding: Amber de Rooij, Johan Beuckens, Friedhild den Toom

Deel dit bericht via Social Media!