Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Voor de doelgroep 50 tot 70-jarigen organiseert de KBO Utrechtse Heuvelrug de komende maanden vijf gezellige middagen met verschillende activiteiten. Deze doelgroep valt vaak tussen de wal en het schip. Natuurlijk zijn jongeren en ouderen ook welkom.

Iedere middag staat in het teken van gezellig samen activiteiten ondernemen, van (vrij)dansen tot het spelen van gezelschapsspellen die je niet direct (thuis) doet.

De eerste middag is zondag 21 oktober en is een voortzetting van de dansmiddagen die in het voorjaar van 2018 zijn gehouden. Er is vrij dansen (dus zonder les) op heerlijke dansmuziek en gelegenheid om gezellig met elkaar bij te praten en/of te genieten van het dansen van anderen. Het is dus niet nodig om te kunnen dansen, aanschuiven kan altijd.

Plaats: Parochiecentrum St. Petrus’ banden, Rijsenburgeselaan 4, Driebergen.

Tijd: 14.00-17.00 uur (zaal open om 13.45 uur).

Kosten: € 5,= voor KBO leden en € 7,50 voor niet-KBO leden. De ontvangst is met koffie en koek. De overige consumpties voor eigen rekening.

Reserveren: niet nodig, maar laat i.v.m. de catering even weten of je komt. Dit kan via dansmiddag@gmail.com of via Jozeph op 0343-516501. Spreek daar een boodschap in met naam en het aantal personen. Meer is niet nodig.

 

De overige data voor de agenda zijn:

  • zondag 25 november met livemuziek
  • zondag 13 januari 2019 met spellen
  • zondag 24 maart 2019 met koersbal
  • zondag 19 mei 2019 wordt dit seizoen afgesloten met jeu de boules en een BBQ