Dit evenement is voorbij.

De Utrechtse Heuvelrug werd met de valwind in 2021 en de stormen in 2022 hevig getroffen. Vooral in Leersum, maar ook in de omliggende dorpen en bossen merken we dat ook. Het is klip en klaar dat we te maken hebben met de gevolgen van klimaatverandering. Maar hoe zit dat nu precies en hoe kunnen we ons ertegen teweerstellen?
Peter Siegmund, meteoroloog KNMI, gaat in op klimaatverandering en de gevolgen voor onze streek. En Marjolein Tiemens, parochiaan uit Driebergen, gaat in op de handreikingen die ons geloof en de Bijbel kunnen geven om ons staande te houden in deze tijd van klimaatverandering en ontbossing. Ook gaan we met elkaar in gesprek over persoonlijke en gezamenlijke stappen.

Datum: donderdag 29 september 2022.

Tijd: 20.00 uur.

Plaats: Johanneskerk, Lomboklaan 9, Leersum.

Entree: € 5,-

Begeleiding: Hilje Logtenberg van der Grient, Gonda Laporte, Goof Lindijer.

Aanmelden: niet nodig.

Meer info: Hilje Logtenberg van der Grient, hiljelogtenberg@hotmail.com of ds. Evelyn Noltus, predikantjohanneskerk@pknleersum.nl

Deze activiteit is in samenwerking met de Maartenskerk Doorn en Ontmoetingskerk Maarn.

Deel dit bericht via Social Media!