Laden Evenementen

Van 11 t/m 20 september 2023 gaan we op bedevaart naar Portugal, bekend om de ‘verschijningen van Fatima’. Het Sanctuarium van Fátima in de plaats Cova da Iria is een belangrijk bedevaartsoord voor Mariaverering waar pelgrims over de hele wereld samenkomen. Daarnaast gaan wij uiteraard meerdere plaatsen bezoeken, activiteiten ondernemen, waaronder wandelingen.
Ben jij ook geïnteresseerd in deze 10-daagse rondreis, noteer dan alvast 11 t/m 20 september in de agenda. Voorafgaand aan de reis is er een informatieavond op:

woensdag 29 maart 2023
parochiecentrum De Kom, Hamersveldseweg 51 (rechts naast de St. Jozefkerk)
aanvang: 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur

Op deze avond zal de reist inhoudelijk worden doorgenomen. Een leuk vooruitzicht dus om naar uit te kijken.
Indien er nu al vragen zijn schroom niet en neem gerust contact op met Willie van Kooij, 06-21410286 of willievankooij@gmail.com.

Hartelijke groetjes mede namens Fred Kok en Mirjam Schouten,

Willie van Kooij
Sint Lucasreizen

Deel dit bericht via Social Media!