Laden Evenementen

De gezamenlijke parochies, St. Maarten en St. Lucas, gaan weer naar Lourdes. Wilt u graag in groepsverband geheel verzorgd met ons mee? Dat kan. Op 5 september 2022 stappen we samen in de bus. Tijdens deze 9-daagse reis zult u ervaren hoe mooi en waardevol het is om als pelgrim in het Mariaoord in Lourdes te mogen verblijven. Op de heenreis reizen we via Vézelay met een overnachting in de omgeving. Vézelay staat bekend o.a. van de prachtige Basiliek Sainte-Marie-Madeleine. Op de terugweg brengen wij een bezoek aan Bernadette Soubirous, zij ligt opgebaard in een glazen schrijn in de kapel van het Klooster SaintGildard in Nevers. In dit prachtige klooster zullen wij ook de nacht doorbrengen.

Heeft u belangstelling voor deze pelgrimsreis? Geeft u dan op voor een van de informatiebijeenkomsten. Hier krijgt u alle informatie en is er gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomsten zijn op:

• dinsdag 7 juni, zaaltje St. Jan (naast de Catharinakerk), Holkerstraat 1, Nijkerk. Aanvang 19.30 uur;
  • dinsdag 14 juni, parochiecentrum in Driebergen, Rijsenburgselaan 4. Aanvang: 13.30 uur.

Datum reis: maandag 5 t/m dinsdag 13 september 2022

Opstapplaats: De Brink 10a, Hoevelaken

Prijs: € 895, — toeslag voor eenpersoonskamer is € 240,—  Genoemde prijzen zijn incl. overnachtingen, alle maaltijden, een volledig programma in Lourdes. Het lunchpakket op de heenreis is excl. Optioneel is de excursie naar de Grotten van Bétharram, deze is niet in de reissom inbegrepen

Iedereen is van harte welkom om mee te reizen ook degene die niet betrokken zijn bij een van de parochies.

Een hartelijke groet namens ons reis – team, Fred Kok, Mirjam Schouten en ondergetekende.

Willie van Kooij, 06-21410286, willievankooij@gmail.com

Foto’s: pixabay & Willie van Kooij

Deel dit bericht via Social Media!