Jauchzet frohlocket!

Barokensemble La Fragola speelt op 11 december hoogtepunten uit 500 jaar kerstmuziek in de kerk van Sint Petrus’ banden. Koor en orkest brengen o.a. delen van het Weihnachtsoratorium van Johan Sebastiaan Bach ten gehore. Ook het feestelijke ‘Concerto per la notte di Natale’ van Corelli zal klinken. Daarnaast zullen ook verstilde a capella liederen over de Kerstnacht te horen zijn, samen met andere kerstliederen die al honderden jaren licht brengen in de donkere dagen voor Kerst.

La Fragola is acht jaar geleden spontaan ontstaan en treedt op in wisselende samenstelling: de musici komen uit heel Nederland en kennen elkaar van diverse (student)muziekgezelschappen. Het ensemble staat onder leiding van dirigent Herman Weelink.

Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis; bezoekers kunnen na het concert een vrijwillige financiële bijdrage doneren.
Het concert vindt plaats als de geldende corona-maatregelen dat toestaan; houd u rekening met het dragen van een mondkapje en het tonen van een corona-toegangsbewijs.

Deel dit bericht via Social Media!