Laden Evenementen

Elke maand is er, meestal op de 1e zondag, een kinderwoorddienst in Driebergen. Met de lantaarn lopen wij, na de opening van de viering in de kerk (09.30 uur), met de kinderen naar het parochiehuis waar wij onze eigen “hoek” hebben. We openen de schatkist met elementen die bij het thema van de dag horen. We luisteren naar een kort verhaal en doen daar een activiteit bij waar actie en plezier bij bovenaan staan. Ook is er voor de jongsten en liefhebbers een knutsel. Terug in de kerk verzamelen wij bij het Maria Altaar en bidden wij het Wees Gegroet Maria. Met de kinderen sluiten we – tijdens de koffie – af in het parochiehuis met limo & lekkers. Daar kunnen werkjes afgemaakt worden en krijgen de kinderen een aandenken mee naar huis.

Programma 2022

Zondag 4 september Heiligen & Maria geboorte
Zondag 2 oktober Dierendag, Heiligen & Franciscus van Assisi. Neem een knuffel mee.
Zondag 6 november Heiligen & Sint Maarten. Vriendjes en vriendinnetjes ochtend.
Zondag 11 december Advent en Gaudete
Zaterdag 24 december Kerst – kinderviering (onder voorbehoud)

Meer informatie en contact:
Werkgroep Gezinsvieringen
werkgroepkinderwoorddienst@parochie-sintmaarten.nl

Deel dit bericht via Social Media!