Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Elke maand is er, meestal op de 1e zondag, een kinderwoorddienst in Driebergen. Met de lantaarn lopen wij, na de opening van de viering in de kerk (09.30 uur), met de kinderen naar het parochiehuis waar wij onze eigen “hoek” hebben. We openen de schatkist met elementen die bij het thema van de dag horen. We luisteren naar een kort verhaal en doen daar een activiteit bij waar actie en plezier bij bovenaan staan. Ook is er voor de jongsten en liefhebbers een knutsel. Terug in de kerk verzamelen wij bij het Maria Altaar en bidden wij het Wees Gegroet Maria. Met de kinderen sluiten we – tijdens de koffie – af in het parochiehuis met limo & lekkers. Daar kunnen werkjes afgemaakt worden en krijgen de kinderen een aandenken mee naar huis.

Programma 2022

Zondag 4 september Thema: heiligen. Wat zijn heiligen? Welke heiligen kennen we? Wat heeft Maria gedaan om heilig te worden? Hoe word je heilig verklaard en wie bepaalt dat? Kan je zelf heilig worden? We eindigen met een actieve quiz over heiligen.
Zondag 2 oktober Het thema uit het Lucas-evangelie is: Geef ons meer geloof. We staan stil bij het verhaal van een andere volgeling van Jezus: Franciscus van Assisi. Nemen jullie, ook vanwege dierendag, een knuffel of iets anders mee dat met dieren te maken heeft?
Zondag 6 november Heiligen & Sint Maarten. Vriendjes en vriendinnetjes ochtend.
Zondag 11 december Advent en Gaudete
Zaterdag 24 december Kerst – kinderviering (onder voorbehoud)

 

Meer informatie en contact: 
Werkgroep Gezinsvieringen
werkgroepkinderwoorddienst@parochie-sintmaarten.nl

Deel dit bericht via Social Media!