Dit evenement is voorbij.

Op Landgoed ‘t Slot, tegenover de St. Theresiakerk (Amersfoortseweg 50) is op vrijdag 23 december tussen 18:00 en 19:15 uur de traditionele Lichtjestocht. Dit is een wandeling van ca. 2 km. langs het kerstverhaal wat zal worden uitgebeeld. De hele route is verlicht met waxinelichtjes. Onderweg staan figuranten bij een vuurkorf die een vertelling doen. De route begint en eindigt bij de bewaakte voetgangersoversteekplaats over de provinciale weg. Na afloop worden de wandelaars opgevangen bij de dieren van boerderij de Boterbloem-Amerongen, met o.a. kamelen, ezels en schapen. Per groep van zo’n 40 personen kunnen wandelaars in de kerk vervolgens een kwartiertje luisteren naar een kerstverhaal en kerstliederen, erna zijn in parochiecentrum de Ark kerststallen te bewonderen, onder muziek gebracht door muziekleerlingen. Tot slot is er iets lekkers in de tenten vóór de Ark: oliebollen, chocolademelk, glühwein.

Datum: vrijdag 23 december 2022

Tijd: start tussen 18:00 en 19:15 uur

Plaats: Start bij de Theresiakerk, Amersfoortseweg 48, Maarn

Deel dit bericht via Social Media!