Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Tijdens deze liedmiddag gaan we zingend op zoek naar de ‘Bronnen van stromend water’. We worden hierbij geholpen door de cantorij van de Johanneskerk die het als haar taak ziet om de gemeente muzikaal te ondersteunen en ‘toe te rusten’.
Onder de enthousiaste leiding van de cantor Jandirk Pronk oefenen en zingen we bekende en nieuwe liederen; deels uit het Liedboek, deels uit andere ‘bronnen’. De middag wordt afgesloten met een korte vesper waarin de ingestudeerde liederen met teksten en gebeden bij elkaar komen.

De indeling van de middag is als volgt:

• 14.00 – 16.00 uur: de liederen worden samen met de aanwezigen geoefend en
    ‘ingezongen’, halverwege onderbroken door een thee/koffie-pauze.
  • 16.15 – 16.45 uur: Vesper

Zingt u graag – zing dan mee! Mocht u alleen de vesper bij willen wonen, dan kan dat natuurlijk ook. U bent in beide gevallen van harte welkom en aanmelden is niet nodig.

NB. Wie weet krijgt u de smaak na deze liedmiddag zo te pakken dat u vervolgens op een repetitieavond kennis wilt maken met de cantorij. Er wordt gerepeteerd van begin september t/m eind mei, iedere woensdagavond van 19.45 – 21.45 uur. Neem daarvoor gerust contact op met cantor Jandirk Pronk (06-54242693) of met één van de cantorij-leden.

Datum: zaterdag 15 februari 2020.

Plaats: Johanneskerk, Lomboklaan 9

Tijd: 14.00 – 16.45 uur.