Laden Evenementen

Tijdens deze liedmiddag willen we – samen met de cantorij van de Johanneskerk en leden van het koor van de geloofsgemeenschap St. Andries – al zingend het thema ‘Geloofwaardig’ klank en kleur geven. Onder de enthousiaste leiding van cantor Jandirk Pronk oefenen en zingen we bekende en nieuwe liederen; uit het Liedboek en uit andere bundels. De middag wordt afgesloten met een korte vesper waarin de ingestudeerde liederen met teksten en gebeden bij elkaar komen. Zingt u graag – zing dan mee! Alleen de vesper bijwonen kan natuurlijk ook.

De indeling van de middag is als volgt:

Van 14:00 – 16:00 uur worden de liederen samen met de aanwezigen geoefend en ‘ingezongen’, halverwege is er een thee/koffie -pauze. Daarna is de vesper van 16:15 tot 16:45 uur.

Datum: zaterdag 18 februari
Tijd: 14:00 – 16:45 uur
Locatie: Johanneskerk, Lomboklaan 9, Leersum
Begeleiding: Cantorij Johanneskerk en leden van het St. Andrieskoor o.l.v. Jandirk Pronk

Deel dit bericht via Social Media!