Laden Evenementen

Tijdens deze liedmiddag willen we – samen met de cantorij van de Johanneskerk en leden van het koor van de geloofsgemeenschap St. Andries – al zingend ‘op adem’ komen. Onder de enthousiaste leiding van cantor Jandirk Pronk oefenen en zingen we bekende en nieuwe liederen; uit het Liedboek en uit andere bundels. De middag wordt afgesloten met een korte vesper waarin de ingestudeerde liederen met teksten en gebeden bij elkaar komen. Zingt u graag – zing dan mee! Alleen de vesper bijwonen kan natuurlijk ook. De indeling van de middag is als volgt: van 14.00–16.00 uur worden de liederen samen met de aanwezigen geoefend en ‘ingezongen’, halverwege is er een thee/koffie -pauze. Daarna is de vesper van 16.15 tot 16.45 uur.

Datum: zaterdag 19 februari 2022

Plaats: Johanneskerk, Lomboklaan 9, Leersum

Tijd: 14.00 – 16.00 uur (oefenen, inclusief een thee/koffie pauze). Daarna vesper van 16.15 – 16.45 uur

Begeleiding: Cantorij Johanneskerk en leden van het St. Andrieskoor o.l.v. Jandirk Pronk

Aanmelden: Epko Smit, esmitgjkramer@ziggo.nl

Deel dit bericht via Social Media!