Laden Evenementen

DE HEMEL PAS VOLGEND JAAR OP STELTEN. Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen hebben we helaas moeten besluiten om de musical ‘De hemel op stelten’ te verplaatsen naar december 2022.

Grote opwinding in het hemelse engelenkoor, want de koorleider oefent met alle engelen voor heel hele bijzondere gebeurtenis: de engel Gabriël wil namelijk met alle engelen naar de aarde gaan, om daar aan de herders de geboorte van Gods Zoon, Jezus, te verkondigen.

Deze familiemusical wordt in een dag, onder begeleiding van professionals, ingestudeerd. Aan het einde van de middag is de uitvoering.

Ben je 6 jaar of ouder en wil je ook meedoen met deze musical? Meld je dan aan bij Marian van der Laan, marianvanderlaan1951@gmail.com, 06-54902728.

Datum: zondag 19 december 2021

Plaats repetitie: Parochiecentrum St. Petrus’ banden, Rijsenburgselaan 4, Driebergen
Tijd repetitie: 09.00- 16.00 uur

Plaats uitvoering: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen
Tijd uitvoering: 16.00 uur

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Foto: www.kisi.org

Deel dit bericht via Social Media!