Dit evenement is voorbij.

Tijdens de Open Monumentendagen, op 11 en 12 september van 13.00-16.30 uur, is de kerk van Sint Petrus’ banden zoals gebruikelijk open voor alle belangstellenden. Een mooie gelegenheid voor alle dorpsbewoners, misschien ook uw buren of vrienden, om de kerk te bezoeken.

Op zaterdagmiddag is er een live concert door diverse musici. Zij spelen klassieke muziek voor viool en piano. Ook op zondagmiddag klinkt muziek in de kerk. Van 13.30 tot 14.15 zang- en piano-optreden door leerlingen van Inge van Keulen, om 15.00 uur gevolgd door muziek van Faure, uitgevoerd door Marijke Wispelwey (fluit) en Desiree van der Mast (piano) en uitvoeringen van korte klassieke stukken van o.a. Mendelsohn en Tjaikowski door het Van IJzerlooij Ensemble. Het Heuvelrugkoor sluit de muzikale middag af.

Datum: zaterdag 11 en zondag 12 september 2021

Plaats: St. Petrus’ bandenkerk, Kerkplein 5, Driebergen-Rijsenburg

Tijd: 13.00-16.30 uur

Deel dit bericht via Social Media!