Dit evenement is voorbij.

Ook dit jaar is de Zeister St. Josephkerk weer open op Open Monumentendag. Op 11 en 12 september a.s. zullen vier ervaren Gildegidsen gratis flitsrondleidingen verzorgen door de kerk. Het neogotische gebouw is een baken in een woonwijk vol katholieke sporen. De rondleidingen voeren langs de hoogtepunten van het interieur van onze neogotische kerk: priesterkoor, glas-in-loodramen en zijkapellen. U wordt gewezen op de architectonische bijzonderheden.

De doorlopende rondleidingen duren elk ongeveer een half uur. Ze vinden plaats in kleine groepen waarbij de RIVM- richtlijnen strikt in acht worden genomen.

Op zaterdag bent u welkom tussen 11 en 16 uur, en op zondag tussen 13 en 16 uur. U meldt u bij de ingang van de kerk aan de Rozenstraat 20, Zeist. Reservering of mondkapjes zijn niet nodig, maar we vragen u wel uw contactgegevens te achter te laten waarmee wij u inden nodig later kunnen bereiken.

Datum: zaterdag 11 en zondag 12 september 2021

Plaats: St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist

Tijd: zaterdag 11.00 – 16.00, zondag 13.00 – 16.00. De rondleidingen duren ca. 30 minuten.

Nadere informatie: www.gildezeist.nl .

Foto: Kerkfotografie

Deel dit bericht via Social Media!