Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

27 april is het weer zover! Ook dit jaar organiseert het Jongerenkoor Driebergen het Oranjeterras.

Als je over de vrijmarkt loopt, loop dan even binnen aan de Van Vrijberghestraat voor een lekkere kop koffie, thee of een glaasje limonadesiroop en natuurlijk de altijd lekkere oranjetompoucen. Vanaf 11.00 uur hebben we ook alcoholische versnaperingen.

Loop je over de vrijmarkt en ben je nog niet in de buurt van het Oranjeterras? Heb je o zo zin in een lekkere verse bak koffie of thee? Je kan ons ook zingend zien en horen op de vrijmarkt met de koffiebakfiets, waarmee we in de ochtend rondjes fietsen over de vrijmarkt met verse koffie en thee.

In de ochtend klinkt er relaxte muziek op het Oranjeterras en in de middag hebben we liveoptredens met twee bands en een DJ. Die maken het feestje op het Oranjeterras compleet, dus kom gezellig een kijkje nemen!

Vanaf 7.00 uur zijn we open en we gaan dit jaar zelfs een uurtje langer door! Tot 18.00 uur is iedereen welkom om gezellig een drankje te komen doen en te genieten van de muziek. Dus kom voor de echte gezellige oranje koningsdagsfeer naar het Oranjeterras! De ingang is aan de Van Vrijberghestraat.

Hugo Smorenburg, Jongerenkoor Driebergen

Deel dit bericht via Social Media!