Dit evenement is voorbij.

Wist u dat de St. Josephkerk bijzondere glas-in-loodramen van beroemde kunstenaars rijk is? Deze zijn nu ook weer toegankelijk. Op zaterdagmiddag 4 september om 14.00 uur geeft een deskundige gids van Gilde Zeist een rondleiding. U krijgt een toelichting en tekstuitleg op de totstandkoming en de restauratie van ruim 250 vierkante meters glas-in-lood. Bekende voorstellingen uit het Oude en Nieuwe Testament worden weer tot leven gewekt.

Datum: zaterdag 4 september 2021.

Plaats:  St. Josephkerk, Rozenstraat 20, Zeist. Verzamelen bij de ingang van de kerk.

Tijd: 14.00 – ca 15.30/16.00 uur.

Kosten: € 2,50, kinderen € 1,-; alleen contante betaling. Aanmelden niet nodig, maar de RIVM-coronamaatregelen zijn van kracht (afstand houden, handhygiëne, contactgegevens achterlaten).

Meer info: www.gildezeist.nl

Ter gelegenheid van de landelijke Open Monumentendag is de St. Josephkerk op 11 en 12 september 2021 ook open. Dan houdt Gilde Zeist doorlopend flitsrondleidingen met aandacht voor architectuur en inrichting van deze neogotische kerk. Nadere informatie hierover leest u hier.

Deel dit bericht via Social Media!