Laden evenementen
Dit event is voorbij.

Maandag 11 november 2019 is het Sint Maarten. Dat gaan we weer vieren! De St. Martinusparochie, de Maartenskerkgemeente Doorn en de Ludenkapel nodigen alle kinderen en hun ouders hiervoor uit.

We verwachten jullie dan om 17.00 uur in de St. Martinuskerk aan de Dorpsstraat 15 in Doorn. Daar luisteren we naar het verhaal van Sint Maarten. Om ongeveer 17.20 uur start de lampionnenoptocht. De route is via IJskelderlaan, Kortenburglaan, Boslaan, Kampweg en Kerklaan naar de Maartenskerk.
Onderweg zingen we liedjes en laten we onze bellen rinkelen. Dan weten de bewoners langs de route dat we er aan komen.

Omdat het Sint Maartensfeest een feest is om te delen willen we tijdens de optocht voedsel (vers fruit en houdbare producten) inzamelen voor de Voedselbank.

Bij de Maartenskerk is er voor iedereen heerlijke soep, en wat te knabbelen. We hopen dat veel van jullie dit feest met ons meevieren. Vergeet niet mee te nemen: Je lampion, een rugzakje en iets voor de Voedselbank.

Tot 11 november!