Laden Evenementen

Om bij ons stille zelf te komen, is het fijn een plek te kennen om je even terug te trekken. Weer voeling krijgen met de werkelijkheid, je verbinden met de bron van waaruit je leeft. Voor de een een zolderkamer of samenzijn met een zielsverwant, anderen vinden stilte in de natuur. Lopend door de bosrijke omgeving waar wij wonen, ervaar ik het effect van eenheid en nabijheid. Er ontstaat dan vanzelf stilte in me die mij verbindt met alles rondom en een gevoel van eenheid, vrede geeft. Door de seizoenen heen ben ik hiermee vertrouwd geraakt en steeds weer raken met de schoonheid en verbondenheid met de schepping. U bent van harte uitgenodigd om eens mee te lopen op deze stille tochten. Samen met pastoraal werker Nelleke Spiljard hebben we dit bedacht, aansluitend bij het jaarthema ‘Geloofwaardig’ (het programma van Ontmoeten en Verdiepen van de PKN Doorn in samenwerking met de St. Maartenparochie).

Data: 28 september 2022, 8 maart en 10 mei 2023 (allen woensdagen).

Tijd: 13.30-15.30 uur. Duur ca. 1,5 uur.

Verzamelen: Sint Martinuskerk, Dorpsstraat 15, Doorn.

Deel dit bericht via Social Media!