Laden Evenementen

Op zondag 27 november vindt in de Josephkerk te Zeist een “Top 2000 viering” plaats. Aan de hand van ingezonden verhalen van parochianen spelen enkele jonge muzikanten onder de naam “Milk & Honey” tijdens deze viering nummers met een speciale betekenis of boodschap. De viering wordt voorgegaan voor Harrold Zemann en Nelleke Spiljard.

De jongeren – waarvan velen ooit begonnen zijn bij de Zeister Josephclub – brengen met volledige bandbezetting, koor én gastartiest Pearl Jozefzoon bekende nummers als “Alles is liefde”, “Oh happy day” en “Pianoman”. De verbinding tussen muziek en geloof staat centraal en de jongeren laten zien dat God overal is: in je hart, in je dagelijks leven en ook zeker in muziek!

Milk & Honey ontvangt nog steeds graag inzendingen. Is er een mooi (pop/rock)nummer wat voor u een speciale betekenis heeft? Of waarvan de tekst u altijd raakt? Mail dan de titel van het lied met een korte onderbouwing naar marianvanderlaan1951@gmail.com en wie weet hoort u hem terug tijdens de viering!

Via Instagram kan meegekeken worden met de voorbereidingen voor deze viering. www.instagram.com/milkandhoneynl

Deel dit bericht via Social Media!