Dit evenement is voorbij.

Op vrijdag 24 januari a.s. zal pastoor Harrold Zemann voorgaan in een Eucharistieviering  waarin gelovigen van de St. Maartenparochie uitgenodigd worden de ziekenzalving te ontvangen. De kerk is vanaf 14.00 uur open en de viering start om 14.30 uur. Het koor van de St. Theresiakerk zorgt samen met de aanwezigen voor een sfeervolle ondersteuning. In de overweging zal de pastoor nader op de betekenis van de ziekenzalving ingegaan.

U kunt zich voor de ziekenzalving opgeven bij:

Als er (extra) hulpmiddelen noodzakelijk zijn, maak dit vooraf bij ons kenbaar. Er is een rolstoel en er zijn twee rollators aanwezig. Ook kunnen we mogelijk vervoer voor u regelen.

Na de viering is er gezellig samenzijn in De Ark, onder het genot van een kopje koffie of thee met traktatie.

U bent van harte welkom.