Op zondag 26 juni jl. hebben 15 kinderen uit de St. Maartenparochie van pastor Johan Rutgers in een feestelijke viering in de St. Josephkerk in Zeist hun eerste H. Communie ontvangen.
Op de foto, in willekeurige volgorde, de communicanten uit onze parochie samen met pastor Johan Rutgers.

Guus de Bree, Dirk de Bree, Felien van Steenderen, Solene Frederix en Hugo Schot (allen uit Driebergen); Louise van Barneveld (Leersum); Eva-Maria Timmers (Maarn); Veith Schimmel (Woudenberg); Huub de Bree, Casper Mak, Elin Mak, Eshe Welschen, Puck Offers (allen uit Zeist).

Devid Thoma (Woudenberg), een parochiaan (Zeist) en Christina van de Ven (Driebergen) ontbreken op de foto. Christina kon helaas door corona niet aanwezig zijn en zal op een ander moment haar eerste H. Communie ontvangen.
Proficiat!