[]
Opgaveformulier Vormselvoorbereiding 2022
Gegevens vormeling
Gegevens ouders/verzorgers
Ik geef mij gedurende de voorbereiding op als vrijwilliger
Ik/wij komen op de ouderavond op vrijdag 11 maart 2022.
Mogen wij tijdens de voorbereiding en de vormselviering foto’s maken en deze foto’s eventueel gebruiken in het parochieblad, op de parochiewebsite en de Facebookpagina van de parochie?

Door deze opgave worden de gegevens vastgelegd in de ledenadministratie van de kerk en zullen wij u informeren over activiteiten die o.a. betrekking hebben met catechese en Vormsel.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right