[]
1 Step 1
Opgaveformulier Eerste Heilige Communie
Ik geef/wij geven mijn/onze dochter/zoon op voor de voorbereiding op de
Eerste Heilige Communie 2020
Onze dochter/zoon is wel/niet gedoopt?
Onze zoon/dochter heeft voorkeur voor deelname in Zeist/Driebergen
Ik/wij komen op de ouderavond op donderdag 28 november om 20.00 uur in parochiecentrum St. Petrus’ banden, Rijsenburgselaan 4, Driebergen
Ik geef hierbij, als ouder van mijn minderjarig kind, toestemming om de gegevens van mijn kind vast te leggen in de administratie van de kerk en deze te gebruiken voor communicatie rondom activiteiten van de parochie, die o.a. betrekking hebben met de Eerste Communie, catechese en Vormsel.
Mogen wij uw e-mailadres gebruiken om u af en toe te informeren over activiteiten in de parochie?
Mogen wij tijdens de voorbereiding en de Eerste Communieviering foto’s maken en deze foto’s eventueel gebruiken in het parochieblad, op de parochiewebsite en de Facebookpagina van de parochie?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right