[]
1 Step 1
Opgaveformulier Eerste Heilige Communie 2022
Ik geef/wij geven mijn/onze dochter/zoon op voor de voorbereiding op de
Eerste Heilige Communie 2022
Gegevens communicant
Onze dochter/zoon is gedoopt
Gegevens ouder(s)/verzorger(s)
Opgeven als vrijwilliger tijdens de voorbereiding
Ik/wij komen op de ouderavond op woensdag 9 maart 2022 om 20.00 uur.
Mogen wij tijdens de voorbereiding en de Eerste Communieviering foto’s maken en deze foto’s eventueel gebruiken in het parochieblad, de parochiewebsite en de Facebookpagina van de parochie?
Door deze opgave worden de gegevens vastgelegd in de ledenadministratie van de kerk en zullen wij u informeren over activiteiten die o.a. betrekking hebben met de Eerste Communie, catechese en Vormsel.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right