Gebedsweek voor de eenheid (18-25 januari, thema: ‘Buitengewoon’) start op zondag 19 januari met een gezamenlijke viering in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44, 3701 BC Zeist. De viering begint om 10.00 uur.
Uit verschillende kerken komen we dan samen, Protestantse Gemeente, R.K parochie, Evangelische Broedergemeente, Gemeente van Apostolische Christenen. Een feest van herkenning en erkenning: Hoe verschillend we zijn, die Ene Heer staat ons voor ogen, we voegen ons in de wereldwijde kerk.

Dit jaar gaat een groep christenen uit Malta ons voor. Zij kozen voor ons het thema uit: “Zij waren BUITENGEWOON vriendelijk voor ons”, naar Handelingen 28 vers 2.

Gastheer in de viering is Martin Rus. Ds. Roel Bosch, Peter Sodaar en Wiel Hoekstra werken mee aan de viering. Organist is Willem H. Boog, een zanggroep onder leiding van Daniël Claas, met leden uit verschillende kerken, doet mee met zang en piano.
Na afloop van de viering is er ontmoeting, met koffie, thee.  Natuurlijk is er kinderdienst en oppasdienst.