Gezocht: collectanten voor Kerk in Actie

Van 22 tot 27 november 2021 organiseert Kerk in Actie haar landelijke huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om deze collecte tot een succes te maken, zoeken we collectanten.

Het doel van de collecte is, net als vorig jaar, vluchtelingenkinderen in Griekenland. In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Ze zijn hier, soms helemaal alleen, aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar een veilige plek. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen.

Wilt u helpen? Meld u dan aan als collectant bij collectecoördinator Zeist, Jeannette van Andel, 030-6955221 of je.andel@wxs.nl

Kerk in Actie is het diaconale programma van de Protestantse Kerk in Nederland.

Meer info: www.kerkinactie.nl

2021-08-24T10:27:17+02:0016 augustus, 2021|Nieuwsbrief, Zeist|

Deel dit bericht via Social Media!

Ga naar de bovenkant