Hans van Duren, organist, en vier leden van het Martinuskoor hebben zaterdag 5 november jl. van pastoor Harrold Zemann een onderscheiding en een St. Caeciliakaars ontvangen.
Hans van Duren is sinds 1987 organist in onze parochie, hij ontving de Gregoriusonderscheiding. Wim Hofman (koorlid sinds 1957), Gert Hofman en Gerard Snijders (koorleden sinds de oprichting van de kerk in 1951) en mevrouw Ted Snijders (koorlid sinds 1966, pas toen mochten er dames meezingen in het koor) ontvingen een Ereteken als dank voor hun trouwe inzet gedurende de vele jaren dat zij koorlid zijn.
Koorleden en Hans, dank voor jullie jarenlange en waardevolle bijdrage aan de liturgie!

Op de foto van links naar rechts: Hans van Duren, Wim Hofman, Gert Hofman, Gerard Snijders en  Ted Snijders.

Foto: Toon van der Linden