Beste medeparochianen,

Vanaf zondag 2 augustus is er weer een viering in onze kerk, want onze kerk is inmiddels coronaproof. U moet voor deze viering reserveren bij het secretariaat: emmaus@parochie-sintmaarten.nl of 030-6922113.

Veilig vieren

Het is weer veilig om naar de kerk te gaan. We doen er alles aan om dit te waarborgen. Om veilig te kunnen vieren volgen we de richtlijnen van de overheid en de kaders die de Nederlandse bisschoppen hebben gegeven waaraan een viering moet voldoen. In deze bizarre tijd kunnen we daarom niet altijd de gastvrijheid betrachten die u normaal gewend bent. Dat betreuren we oprecht. We vragen u daarom om geduld en begrip.

Richtlijnen

• Indien u dit wil, neemt u uw mondkapje mee.
  • Indien u ziek bent (verhoging, verkouden, niet lekker voelen), vragen wij u dringend om thuis te  blijven. We zien u graag een volgende keer en wensen u natuurlijk van harte beterschap.
  • Regels rond hygiëne leven we na: handen reinigen bij binnenkomst van de kerk, hoesten en niezen in ellenboog, gebruik van papieren zakdoekjes.
  • Bij de ingang van de kerk desinfecteert u uw handen. Er is een vrijwilliger om u desgewenst hiermee te helpen.
  • U kunt gaan zitten op de daarvoor aangewezen plaatsen.
  • Volg de looplijnen en houdt altijd 1,5 meter afstand.
  • Bij het ter communie krijgt u duidelijke aanwijzingen.
  • De priester gebruikt een communiescherm en een hostietang om een ieder te beschermen.
  • Het is helaas niet toegestaan om mee te zingen i.v.m. een verhoogde kans van verspreiding van een mogelijk virus; er is een cantor en/of orgelspel op veilige afstand.

Wij hopen u spoedig weer te mogen begroeten tijdens een viering in onze St. Josephkerk of een bijeenkomst in het parochiecentrum en  zien uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Locatieraad Emmauslocatie