Het Kevelaer projectkoor wordt ook weer opgestart! Voor velen bekend van voorgaande jaren, voor sommigen nieuw. Een mooie gelegenheid om de bedevaart naar Kevelaer op een extra zinvolle manier te beleven  en anderen te laten genieten van prachtige koorzang. De eendaagse bedevaart wordt gehouden op maandag 25 juli 2022.

Wie zoeken wij? Sopranen, alten, tenoren, bassen die bereid zijn om tijdens een aantal repetities op zaterdagmiddag het repertoire in te studeren om zo samen een prachtig geheel te vormen. De datums van deze repetities zijn op zaterdagen 2 juli in de St. Vituskerk te Blaricum en 9 juli in de St. Jozefkerk te Hooglanderveen, telkens om 14.00 uur.

Wat zingen wij? De meerstemmige Missa brevis van Gounod staat weer op het programma, verder de bekende gezangen uit het lof, zoals Tantum Ergo, Adoro Te enz. Dit alles aangevuld met specifieke koorzang, processieliederen en samenzang uit GvL.

De muzikale leiding berust bij dirigent Bas Groenewoud met Hans Rikkert de Koe aan het orgel.

Ben je ook enthousiast om mee te zingen of ken je iemand die misschien nieuw is maar wel interesse heeft? Mail dan naar hphschouten@gmail.com

Met zanggroeten van Henri Schouten