Elk jaar in de tijd voor Kerstmis steekt een kind in de Geboortekerk in Bethlehem het vredeslicht aan, en verspreiden kinderen en jongeren het over de wereld, vaak gebeurt dit door scouting. De boodschap die de kinderen hiermee hebben: vrede op aarde, vrede voor alle mensen. Het licht werd afgelopen zondag in Breukelen opgehaald door Nelleke Spiljard, samen met pastor Aster Barkmeijer uit de Noorderlichtkerk en twee kinderen uit de Oosterkerk. De kinderen hebben het licht overhandigd aan burgemeester Koos Janssen. De kerken en de wijkinloophuizen hebben het licht vanuit het gemeentehuis meegenomen en het naar allerlei tehuizen, scholen en andere instanties in Zeist gebracht, met een bijbehorende kaart. Wilt u deze kaart lezen, dan kunt u deze hieronder downloaden.

Download kaart