De Voorhof organiseert op zaterdag, 14 mei 2022 een uniek en bijzonder evenement, waarbij geld ingezameld wordt voor het Syrië project. U kunt kennis maken met Syrisch eten, muziek (kinder-/jongerenkoor) en traditionele dansen door een groep in Nederland woonachtige Syrische Christenen. We zijn met hen in contact gekomen via Shadi Haddad, medewerker migrantenkerken bij de Protestantse Kerk Nederland.

Het programma start om 16:00 uur en duurt tot ongeveer 20:00 uur. Het belooft een onvergetelijk evenement te worden, waarbij er volop gelegenheid is voor persoonlijk contact met onze gasten.

De entreeprijs bedraagt €25 per volwassene, (inclusief 1 drankje), en € 12,50 per kind. Hiermee betalen wij de onkosten voor onze gasten en steunt u het ZWO project Hulp aan Syrische vluchtelingen.

U kunt zich aanmelden voor dit evenement via zwo@pkndevoorhof.nl of 06-40667208. Wees op tijd met aanmelden, want we hebben ‘slechts’ plek voor maximaal 100 personen. U kunt zich aanmelden tot en met 30/04/2022.

De organisatie is in handen van de Taakgroep ZWO (Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) van De Voorhof.

Namens de Taakgroep ZWO

Anja van Asselt