Nu er nog maar 30 personen bij  een viering aanwezig mogen zijn, is het noodzakelijk dat u een plaatsje reserveert.  In dit overzicht is per locatie aangegeven wat er van u verwacht wordt.

Doorn, vieringen vanaf zondag 25 april
In de week waarop de weekendviering plaatsvindt, moet u van te voren reserveren door u telefonisch aan te melden bij het secretariaat, 0343 – 412148. U kunt inspreken, de telefoon wordt dagelijks afgeluisterd. U kunt zich ook per mail aanmelden, ans@martinus-doorn-langbroek.nl.
Vermeld bij uw aanmelding: uw naam en telefoonnummer, het aantal mensen van dezelfde huishouding dat naar de kerk komt eventuele bijzonderheden zoals slechthorend, gebruik makend van een rolstoel of niet naar voren kunnen lopen voor de Communie.
Indien er meer mensen zijn die willen deelnemen, dan op basis van het toegestane aantal mogelijk is, vindt er een toewijzing plaats.

Driebergen, vieringen vanaf zaterdag 27 maart
Reserveren kan door een bericht te sturen naar hennie@schutijser.nl graag met vermelding van uw naam, aantal personen en uw telefoonnummer. Mw. Schutijser is vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 ook telefonisch bereikbaar, op 0343 5122 23. Als het maximum aantal van 30 kerkgangers is bereikt krijgt u de mogelijkheid in te tekenen voor de eerstvolgende zondagsviering.

Leersum, vieringen vanaf zondag 21 maart
Om een viering bij te kunnen wonen kunt u deze vanaf vijf dagen voorafgaand aan de betreffende viering reserveren. U doet dit door een mailtje te sturen naar w.middelplaats@ziggo.nl of te bellen naar telefoonnummer (0343) – 452768. Op dat nummer een boodschap inspreken mag ook. Vermeld bij uw reservering uw naam, het aantal personen uit een huishouden waarmee u komt én uw telefoonnummer. Zo kunnen we u bellen wanneer het maximale aantal kerkgangers is bereikt.
Mocht u hebben gereserveerd en onverhoopt zelf verhinderd zijn, meldt dat dan s.v.p., zodat er niet onnodig een plaats wordt vrijgehouden terwijl er wellicht iemand anders moest worden teleurgesteld.

Maarn, vieringen vanaf zondag 21 maart
Graag van tevoren aanmelden door een mail te sturen naar jan-annique@planet.nl. Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer. U kunt ook bellen: 06-22965400. Aanmelden uiterlijk tot de vrijdag voorafgaand aan de viering. Als zich meer parochianen aanmelden dan het protocol toelaat dan wordt de betreffende parochiaan bovenaan de lijst van de viering van de week erna geplaatst.

Woudenberg, vieringen vanaf zondag 4 april
U kunt een plaatsje reserveren door op maandag t/m donderdag voorafgaand aan de viering een mail te sturen naar vieringcatharinakerk@gmail.com. U kunt ook bellen op de woensdag voorafgaand aan de viering tussen 09.00 en 12.00 uur: 033-2863343.

Zeist, vieringen vanaf zondag 14 maart
U kunt een plaats reserveren door van maandag t/m donderdag voorafgaand aan de viering tussen 10.00-12.00 uur te bellen met het secretariaat, 030-6922113. U kunt ook een mail sturen naar emmaus@parochie-sintmaarten.nl.        Vermeld bij het onderwerp: ‘Kerk reservering’. Vermeld ook uw naam, telefoonnummer, het aantal mensen van dezelfde huishouding dat naar de kerk komt, en eventuele bijzonderheden zoals slechthorend, gebruik makend van een rolstoel of niet naar voren kunnen lopen voor de Communie.