Op zondag 24 december is er een kerstwandeling voor alle mensen uit Driebergen en omgeving. Dit is een samenwerking tussen verschillende kerken en RCN het Grote Bos. Thema: Op reis naar het Licht! Er is een route langs allerlei scènes uit het kerstverhaal, die eindigt op het centrale plein waar muziek is en eten en drinken voor iedereen.

Om dit te laten slagen is jullie hulp nodig! Wij zoeken mensen die willen helpen met de voorbereidingen, die mensen ontvangen, die helpen langs de route en bij de catering, die rollen willen spelen in de verschillende scènes, die muziek en zang kunnen verzorgen en nog veel meer. Je kunt je tot en met 17 november aanmelden via: kerstwandeling@pg-driebergen.nl of bij Petra Pekelaer, 06-30986719 of Ellen van Amerongen, 0343-514883.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je nader bericht over hoe het verder gaat en wat je gaat doen. Noteer alvast zaterdag 2 december in je agenda. Die dag krijg je nadere instructie over je rol en wordt er geoefend. Voor degenen die scènes spelen wordt er kleding gepast.

Wil je de kerstwandeling ondersteunen met een gift voor de onkosten? We zijn blij met elke bijdrage. Die kan je overmaken op NL98INGB0004837489 van de Raad van Kerken Driebergen, o.v.v. kerstwandeling 2023.

Werkgroep Kerstwandeling